Mi az a felújított pc?

Az általunk forgalmazott és felújított PC-k és notebookok ismert gyártók (DELL, HP, Lenovo, Fujitsu) rövid ideig használt ún. "business class" modelljei. Ezek a berendezések ellenőrzött forrásból, többnyire az Európai Unióban működő nagy multicégektől vagy bankoktól származnak. 

A berendezéseket felújítási folyamat során alapos külső és belső tisztításnak, portalanításnak vetjük alá. Ezután egy többlépcsős tesztelés következik, mely során kiszűrjük az esetleges rendszer- vagy hardverhibákat. Ezt követően a megrendelő igényei szerint telepítjük az operációs rendszert, a szoftvercsomagot és az antivírus szoftvert. A legtöbb berendezés extra memóriával vagy villámgyors SSD-vel is bővíthető, erre a termék aloldalon található konfigurátorban van lehetőség.

Felújított business class laptopok

A felújított számítógépek és notebookok legfőbb előnye az alacsony ár mellett a prémium minőségű kivitelezés és a számos extra funkció. A business class gépekre a konzervatív, letisztult, praktikus dizájn a jellemző. Ez nemcsak a használhatóságot, hanem a hosszú élettartamot is biztosítja.

A fogyasztói notebookokkal ellentétben, az üzleti notebookok és számítógépek tartósabb anyagokból készülnek, ezért robosztusabbak, ellenállóbbak. A gondos tervezésnek és anyagminőségnek köszönhetően a legtöbb modell ütés-, folyadék- és cseppálló.

Az üzleti notebookokra jellemző, hogy a külső burkolat alatt általában különleges, térhálós fémszerkezet (rollcage) védi a gép belsejét.

Kinek ajánljuk?

Egyetemistáknak, diákoknak és utazóknak egyaránt javasoljuk ezeket a gépeket. Egy fogyasztói notebookhoz képest masszív szerkezetük sokkal tovább ellenáll az állandó használatból adódó kopásnak és jobban bírja az utazás, ingázás viszontagságait.

A business class gépeket elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy a gép megbízhatóan bírja a hosszú, folyamatos munkavégzést. Szintén kiváló választás azok számára, akik munkájukat “terepen” vagy poros környezetben végzik.

Egyetemistáknak, diákoknak és utazóknak egyaránt javasoljuk ezeket a gépeket. Egy fogyasztói notebookhoz képest masszív szerkezetük sokkal tovább ellenáll az állandó használatból adódó kopásnak és jobban bírja az utazás, ingázás viszontagságait is.

Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a tükröződésmentes kijelzőnek hála napsütésben, illetve sötétben is kényelmesen használhatók.

A berendezések burkolata nem 100%-ig karcmentes, a szakszerű felújításnak és tisztításnak hála mégis tökéletesen üzemképesek.

Mitől környezetbarát?

Napjaink egyik legégetőbb problémája az óriási mennyiségű elektronikai hulladék, valamint az új gépek előállítása során keletkező káros anyagok mennyisége. Minden felújított gép megvásárlásával csökken az elektronikai hulladék mennyisége, így enyhül a környezetre gyakorolt káros hatás is.

Termékeink osztályozása

Az általunk forgalmazott számítógépeket, notebookokat és monitorokat, műszaki és esztétikai állapotuk alapján négy kategóriába soroljuk. Az alacsonyabb besorolású termékek jóval kedvezőbb árúak mint magasabb besorolású társaik. Ezekről bővebben itt olvashatsz.

A felújított asztali számítógépek és felújított notebookok mellett, széles választékban kínálunk monitorokat is, mindezt két éves garanciával és ingyenes kiszállítással!

Tanácsra van szükséged?

Amennyiben kérdésed van, fordulj hozzánk bátran! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre a Neked legmegfelelőbb gép kiválasztásában.

Ne feledd, hogy a kiszemelt laptophoz vagy PC-hez kérheted a szoftvercsomag telepítését, vagy kedvező áron kínált, legális Windows operációs rendszert is!

Tekintsd meg kínálatunkat:

Laptop kínálatunk →

Számítógépek →

Monitorok →