Arculatot váltunk. Az új nevünk: furbify!

5 év után elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy szintet lépjünk. Jelenleg 3 országban 4 különböző márkanéven vagyunk jelen, valamint jócskán megváltozott a víziónk is. Ebből kifolyólag szükségszerű volt egy kis ráncfelvarrás, illetve név-, logó- és domainváltás.

furbify = felujitottpc.hu

Egy kis bolttal indultunk 12 évvel ezelőtt Gútán, Szlovákiában. Pár év alatt szlovák, magyar és cseh webáruházat indítottunk, s jelenleg már 30 alkalmazottal, 60 részmunkaidős kollégával, megközelítőleg 3000 üzleti partnerrel és 10 000 végfelhasználóval büszkélkedhetünk. 2018-ban több mint 30 000 számítógépet újítottunk fel és adtunk el, amivel kb. 54 000 t nyersanyagot spóroltunk meg, és 2 598 291 kg CO2-dal kevesebb jutott a légkörbe jóvoltunkból. 

furbify team

Igencsak kinőttük a régiót. Nemzetközi terjeszkedésre, valamint zöldebb gondolkodásra és működésre törekszünk. Épp a felsorolt tényezők miatt szinte elkerülhetetlen volt a márkanév modernebbre, találóbbra, zöldebbre és nemzetközibbre cserélése.

S ha már az anyavállalat nevet vált, akkor célszerű egy brand alá vonni az összes országban folyó tevékenységünket a félreértések elkerülése végett, valamint a márkaismertség növelése érdekében. Ügyfeleink döntő többsége nem is sejti, hogy több ország piacán jelen vagyunk, és egész Európába szállítjuk termékeinket. Nem csupán egy kis webshop, hanem egy nemzetközi terepen is helytálló európai babérokra törő vállalkozás vagyunk. 

Küldetésünk

Küldetésünknek tekintjük, hogy népszerűsítsük a felújított számítógépeket, melyek kedvező áruk mellett jó ár/érték arányú, minőségi termékeket takarnak. A felújított számítógépek és laptopok ugyanis nagyvállalatok által pár évig használt üzleti felhasználóknak szánt strapabíró gépek, melyek prémium alapanyagokból készültek, illetve gondos tesztelésen és tisztításon estek át.

felújított business laptop

Célunk, hogy az egyszer már legyártott számítógépek, laptopok és monitorok élettartama minél hosszabb legyen, vagyis minél többször kerüljenek vissza a körforgásba. Ne e-hulladékként, hanem felújított termékként végezzék. El kell magyaráznunk vásárlóinknak, hogy ezek a számítógépek megbízható, minőségi darabok és az eredeti ár töredékébe kerülnek.

Ezt a környezettudatos szemléletet és zöld filozófiát testesíti meg az új márkanév, a Furbify is. A szó maga a „refurbish“ angol szóból (jelentése: felújít, újra rendbe hoz) származtatható furb, és a szintén angol –ify utótag összekapcsolásával jött létre. Cégünk ugyanis olyan nemzetközi vállalkozássá szeretne válni, mely többet ad vissza a Földnek- és elsősorban a régiónak-, mint amennyit elvesz tőle. Annak érdekében, hogy ezt elérjük, minél több emberrel kell megismertetnünk a felújított termékeket és azok előnyeit.

furbify

Céljaink

Arra törekszünk, hogy a közép-európai régióban mi legyünk az a cég, amely a felújított számítógépek szakértőjének számít, valamint átlátható, érthető és teljes képet fest róluk. Kevesen ismerik őket ugyanis, ezáltal egy komoly spórolási lehetőségtől esnek el. Éppen ezért mi elmagyarázzuk, mi is pontosan a felújítás, és mire számítson az, aki ilyen számítógépet, laptopot vagy monitort vásárol. A felújított PC-k szakértőjének tartjuk magunkat, akitől minden szükséges információt megkap az érdeklődő. 

Megújulunk, hogy ismertebbé, zöldebbé és igazi szakértővé válhassunk! Köszönjük az eddigi bizalmat és reméljük, hogy ezentúl is velünk tartotok az úton!