A legális operációs rendszerek használata felújított gépeknél is ugyanolyan fontos, mint az újan vásárolt számítógépek esetében. Egy korszerű, naprakész operációs rendszerrel könnyen kivédhetők a kártékony szoftverek, zsarolóvírusok vagy más adatlopó alkalmazások.

Cégünk 2012-ben megkapta a Microsoft Registered Refurbisher Partner (MRR) minősítést. Ezáltal kedvezményes áron kínálhatunk jogtiszta Windows operációs rendszert felújított számítógépeinkhez és notebookjainkhoz.

Fontos kiemelni, hogy ezeket a kedvezményes árú operációs rendszereket csak és kizárólag felújított számítógéppel vagy felújított notebookkal együtt értékesíthetjük.

MAR Windows 10 HOME

Felújított gép vásárlása esetén:
9 490 Ft

Külön megvásárolva:
36 000 Ft-tól

MAR Windows 10 Professional

Felújított gép vásárlása esetén:
17 590 Ft

Külön megvásárolva:
45 000 Ft-tól

Gyakori kérdések

Igen, de a számítógép nem rendelkezik majd eredeti Windows bizonyítvánnyal, ezért licenszet a rendszerépítőn keresztül, esetleg kiskereskedelmi úton kell vásárolnia. Amennyiben a számítógép felhasználói iskolák, nonprofit szervezetek, vagy egyéb közösségi felhasználók, akkor lehetőségük van a Community MAR program keretein belül licenszet igényelni. Ha a felhasználó iskola, akkor az “Fresh Start ajándék számítógéphez” program keretein belül juthat licenszhez.

Újratelepítheti a Windowst a COA matrica alapján, de csak abban az esetben, ha az eredeti gyártótól beszerzi az eredeti Windows CD-t. Abban az esetben, ha nem sikerül beszereznie, akkor szükséges egy új licenszt vásárolnia.

Nem. Csak az eredeti helyreállító média vagy az eredeti helyreállító képfájl használható a Windows operációs rendszer újratelepítéshez.

Nem. Csak az eredeti helyreállító média vagy az eredeti helyreállító képfájl használható a Windows operációs rendszer újratelepítéshez.

Nem. A helyreállító média csak az eredeti számítógéppel használható, amelyet a gép megvásárlásakor az OEM (számítógép eredeti gyártója) mellékel a végfelhasználónak.

Amennyiben kérdésed van a programról, írj nekünk az info@felujitottpc.hu címre és mi segítünk.