Az általunk kínált számítógépek és laptopok ismert gyártók (DELL, HP, Lenovo, Fujitsu) rövid ideig használt ún. "business class" modelljei. Ezek a berendezések ellenőrzött forrásból, többnyire az Európai Unióban működő nagy multicégektől vagy bankoktól származnak.

Ezeket a berendezéseket a felújítási folyamat során alapos külső és belső tisztításnak, portalanításnak vetjük alá. Ezt egy többlépcsős tesztelés követi, amely során kiszűrjük az esetleges rendszer- vagy hardverhibákat. 

Az általunk forgalmazott számítógépeket, notebookokat és monitorokat esztétikai állapotuk alapján négy kategóriába soroljuk. Minden gépre két év garanciát vállalunk, esztétikai besorolástól függetlenül!

Az esztétikai besorolást a termék leírásánál, illetve a termékfotó jobb felső sarkánál jelöltük.

Monitorok és All in one PC-k esztétikai besorolása:

Platinum osztály

Tesztelésen átesett, kifogástalan műszaki és 100%-os esztétikai állapotú termék, pixelhibák és foltosodás nélkül. Nagyrészt újracsomagolt bemutató darabok, kifutó modellek vagy raktárkészletből megmaradt outlet termékek. 

Gold osztály

Tesztelésen átesett, kifogástalan műszaki állapotú és megkímélt burkolatú használt termék. Karc- és hibamentes képernyővel, 100%-os műszaki állapotban. A legkeresettebb kategória a kínálatunkban.

Silver osztály

Tesztelésen átesett, kifogástalanul működő, elfogadható esztétikai állapotú termék. Apróbb burkolati karcolás, burkolati kopás, enyhe burkolati elszíneződés (sárgult burkolat), pixelhiba vagy enyhén foltos háttérvilágítás a kijelző szélein (a látomezőn kívül) előfordulhat. Mindezek mellett kimagaslóan jó ár / érték arányú termékek!

Bronze osztály

Tesztelésen átesett termék jelentősebb esztétikai hibákkal, mint pl. észrevehetőbb karcok, több pixelhiba, foltos kijelző, elszíneződött vagy megrepedt burkolat. A termékek az esztétikai hiányosságuk ellenére is megbízhatóan működnek. Elsősorban olyan környezetbe ajánljuk, ahol nem elsődleges szempont a kifogástalan képminőség és esztétika, mint  pl. ipari környezet, szerverszobák, műhelyek. A legalacsonyabb áron kínált termékeink, melyekre szintén két év garanciát vállalunk!

Laptopok esztétikai besorolása:

Platinum osztály

Tesztelésen átesett, kifogástalan műszaki állapotú és új termékekkel megegyező esztétikai állapotú termékek. Karc- és hibamentesek. Nagyrészt kedvező árú, újracsomagolt bemutató darabok, kifutó modellek vagy raktárkészletből megmaradt outlet termékek, pl. HP Renew notebookok.

Gold osztály

Tesztelésen átesett, kifogástalan műszaki és megkímélt burkolatú, használt termék. Karc- és hibamentes képernyővel, 100%-os műszaki állapotú termék. A legkeresettebb kategória a kínálatunkban.

Silver osztály

Tesztelésen átesett, elfogadható esztétikai állapotú termék. Műszaki állapota 100%-os, apróbb burkolati karcolás, burkolati kopás, enyhe elszíneződés vagy kisebb burkolati horpadás azonban előfordulhat. Kijelzőjük megkímélt állapotú, minimális, nem zavaró hibalehetőséggel (pixelhiba vagy apró karc, folt előfordulhat). Kimagaslóan jó ár / érték arány, két év garanciával!

Bronze osztály

Tesztelésen átesett termék jelentősebb esztétikai hibákkal (észrevehetőbb karcok, mélyebb burkolati horpadások, repedések a burkolaton, foltok vagy pixelhibák a kijelzőn). Törött USB csatlakozó vagy törött hűtőrács előfordulhat.  A termékek az esztétikai hiányosságok ellenére is megbízhatóan működnek. Elsősorban olyan környezetbe ajánljuk, ahol nem elsődleges szempont a kifogástalan képminőség vagy esztétika, mint pl. ipari környezet, műhelyek. A legalacsonyabb áron kínált termékeink, melyekre szintén két év garanciát vállalunk!

Számítógépek esztétikai besorolása:

Platinum osztály

Tesztelésen átesett, kifogástalan műszaki állapotú és új termékekkel megegyező esztétikai állapotú termékek. Karc- és hibamentesek. Nagyrészt kedvező árú, újracsomagolt bemutató darabok, kifutó modellek vagy raktárkészletből megmaradt outlet termékek, pl. HP Renew számítógépek.

Gold osztály

Tesztelésen átesett, 100%-os műszaki és megkímélt esztétikai állapotú használt termék. A legkeresettebb kategória a kínálatunkban.

Silver osztály

Tesztelésen átesett, elfogadható esztétikai állapotú termék. Műszaki állapota 100%-os, apróbb burkolati karcolás, kopás, enyhe elszíneződés, kisebb horpadás azonban előfordulhat. Kimagaslóan jó ár / érték arány!

Bronze osztály

Tesztelésen átesett termék jelentősebb esztétikai hibákkal (észrevehetőbb karcok, horpadások, repedések a burkolaton). Törött USB csatlakozó vagy törött hűtőrács előfordulhat.  A termékek az esztétikai hiányosságok ellenére is megbízhatóan működnek. Elsősorban olyan környezetbe ajánljuk, ahol nem elsődleges szempont a kifogástalan esztétika, mint pl. ipari környezet, műhelyek. A legalacsonyabb áron kínált termékeink, melyekre szintén két év garanciát vállalunk!

Kérdezz bátran!

Termékeink állapotáról szívesen adunk tájékoztatást ügyfélszolgálatunkon. Fordulj hozzánk bizalommal.

Tekintsd meg kínálatunkat:

Laptop kínálatunk →

Számítógépek →

Monitorok →