Az általunk forgalmazott és felújított PC-k és laptopok ismert gyártók (DELL, HP, Lenovo, Fujitsu) rövid ideig használt ún. "business class" modelljei. Ezek az egy-két évig használt, megkímélt állapotú berendezések ellenőrzött forrásból, többnyire az Európai Unióban működő nagy multicégektől vagy bankoktól származnak. 

A berendezéseket felújítási folyamat során alapos külső és belső tisztításnak, portalanításnak vetjük alá, majd ezután egy többlépcsős tesztelés következik, amely során kiszűrjük az esetleges rendszer- vagy hardverhibákat. A megrendelés után telepíjük az operációs rendszert, a szoftvercsomagot és az antivírus szoftvert a megrendelő igényei szerint. A legtöbb berendezés extra memóriával vagy villámgyors SSD-vel is bővíthető, erre a termék aloldalon található konfigurátorban van lehetőség.

A felújított számítógépek és laptopok legfőbb előnye az alacsony ár mellett a prémium minőségű kivitelezés és a számos extra biztonsági funkció. A business class gépekre a konzervatív, letisztult, praktikus dizájn a jellemző, amely nemcsak a használhatóságot, hanem a hosszú élettartamot is biztosítja.

A fogyasztói laptopokkal ellentétben, az üzleti laptopok és számítógépek tartósabb anyagokból készülnek, ezért sokkal ellenállóbbak, mint a hagyományos laptopok. A gondos tervezésnek és az anyagminőségnek köszönhetően a legtöbb modell ütés- és cseppálló.

Az üzleti laptopokra jellemző, hogy a külső burkolat alatt általában különleges, térhálós fémszerkezet (rollcage) védi a gép belsejét.

Kinek ajánljuk?

A business class gépeket elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy a gép megbízhatóan bírja a hosszú, folyamatos munkavégzést. Szintén kiváló választás azok számára, akik munkájukat időnként “terepen” vagy poros környezetben végzik.

Egyetemistáknak, diákoknak és utazóknak egyaránt javasoljuk ezeket a gépeket. Egy fogyasztói notebookhoz képest ugyanis masszív szerkezetük sokkal tovább ellenáll az állandó használatból adódó kopásnak és jobban bírja az utazás, ingázás viszontagságait is, mint egy hagyományos laptop. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a tükröződésmentes kijelzőnek hála napsütésben, illetve sötétben is kényelmesen használhatók.

A berendezések burkolata nem 100%-ig karcmentes, a szakszerű felújításnak és tisztításnak hála mégis tökéletesen üzemképesek.

Mitől környezetbarát?

Napjaink egyik legégetőbb problémája az óriási mennyiségű elektronikai hulladék, valamint az új gépek előállítása során keletkező káros anyagok mennyisége. Minden felújított gép megvásárlásával csökken az elektronikai hulladék mennyisége, így enyhül a környezetre gyakorolt káros hatás is.

Termékeink osztályozása

Az általunk forgalmazott számítógépeket, laptop okat és monitorokat, műszaki és esztétikai állapotuk alapján négy kategóriába soroljuk. Az alacsonyabb besorolású termékek ára jelentősen alacsonyabb a magasabb besorolású termékeknél. Ezekről bővebben itt olvashatsz.

Kínálatunkban a felújított asztali számítógépek és felújított laptopok mellett, széles választékban kínálunk monitorokat is, mindezt két éves garanciával és ingyenes kiszállítással!

Tanácsra van szükséged?

Amennyiben kérdésed van fordulj hozzánk bátran! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre a Neked legmegfelelőbb gép kiválasztásában.

Ne feledd, hogy a kiszemelt laptophoz vagy PC-hez kérheted a szoftvercsomag telepítését, vagy kedvező áron kínált, legális Windows operációs rendszert is!

Tekintsd meg kínálatunkat:

Laptop kínálatunk →

Számítógépek →

Monitorok →