Összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket és természetesen a hozzájuk tartozó válaszokat is. Amennyiben további kérdésed, észrevételed van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal vagy az oldal működésével kapcsolatban, kérjük jelezd felénk az info@felujitottpc.hu címen. Köszönjük, hogy segíted a munkánkat.

Általános tudnivalók

A mi felújított gépeink ismert gyártók (DELL, HP, Lenovo, Fujitsu) rövid ideig használt ún. "business class" modelljei. Ezek a berendezések ellenőrzött forrásból, többnyire az Európai Unióban működő nagy multicégektől vagy bankoktól származnak. 

Ezeket a berendezéseket a felújítási folyamat során alapos külső és belső tisztításnak, portalanításnak vetjük alá, majd ezután egy többlépcsős tesztelés következik, amely során kiszűrjük az esetleges rendszer- vagy hardverhibákat. A berendezésekre két év garanciát vállalunk!

A felújított számítógépek és notebookok legfőbb előnye az alacsony ár mellett a prémium minőségű kivitelezés és a számos extra, biztonsági funkció. A business class gépekre a konzervatív, letisztult, praktikus dizájn a jellemző, amely nemcsak a használhatóságot, hanem a hosszú élettartamot és az elegáns megjelenést szolgálja.

A business class (vagy vállalati) notebookokat és PC-ket hosszú, folyamatos munkavégzésre tervezték, ennek megfelelően rendkívül jó a hűtőrendszerük és ellenálló a szerkezetük.

A webáruházunban található laptopokra, monitorokra és számítógépekre 2 éves garancia vonatkozik. 

Magyarország területén jelenleg nincs lehetőség személyesen megtekinteni termékkínálatunkat. 

Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség. Jelenleg nem rendelkezünk bemutatóteremmel, ezért a kiszállítás futárszolgálaton keresztül történik. A termékek kézbesítését a GLS futárszolgálat végzi.

Termékeinkről

Mit jelent a PLATINUM osztály? 

Tesztelésen átesett, kifogástalan műszaki és esztétikai állapotú termék. Nagyrészt kedvező árú, újracsomagolt bemutató darabok, kifutó modellek vagy raktárkészletből visszamaradt outlet termékek, pl. HP Renew notebookok és számítógépek. Részletes leírás

Mit jelent a GOLD osztály? 

Tesztelésen átesett, kifogástalan műszaki és megkímélt esztétikai állapotú használt termék. A legkeresettebb kategória a kínálatunkban. Karc- és hibamentes képernyővel. Részletes leírás

Mit jelent a SILVER osztály? 

Tesztelésen átesett, kifogástalanul működő, elfogadható esztétikai állapotú termék. Műszaki állapotuk 100%-os, apróbb burkolati karcolás, kopás, enyhe elszíneződés, kisebb horpadás azonban előfordulhat. Kimagaslóan jó ár / érték arány! Részletes leírás

Mit jelent a BRONZE osztály? 

Tesztelésen átesett, jelentősebb esztétikai hibákkal rendelkező termék (észrevehetőbb karcok, horpadások, repedések a burkolaton vagy kijelzőn). A termékek az esztétikai hiányosságok ellenére is megbízhatóan működnek. A legalacsonyabb áron kínált termékeink, melyekre szintén két év garanciát vállalunk! Részletes leírás

Bronze besorolású gépeink állapotáról az ügyfélszolgálaton kérhetsz pontos tájékoztatást.

Igen! Számítógépekhez hálózati adatkábelt, laptopokhoz hálózati töltőt és tápkábelt, monitorok mellé hálózati tápkábelt és adatkábelt is mellékelünk.

Az operációs rendszer az a szoftver (program), amely nélkülözhetetlen a számítógép működéséhez. Feladatai közé tartozik többek között a hardverek kezelése, a programok futtatása és kapcsolattartás a felhasználó és a számítógép között.

Kedvező áron kínálunk Windows operációs rendszert minden felújított géphez.

Igen! Amennyiben a megrendelt számítógéphez vagy laptophoz operációs rendszert is rendeltél, munkatársaink feltelepítik azt. Átvétel után nincs más dolgod, mint bekapcsolni a gépet és már használhatod is.

Szállítás és fizetési mód

Magyarország területén ingyenes a házhoz szállítás.

A megrendelt terméket biztonságos, jó minőségű csomagolásban adjuk át a futárszolgálatnak. A kiszállítását azonban nem tudjuk felügyelni, ezért javasoljuk, hogy átvételkor ellenőrizd a csomag állapotát.

Ha kézbesítéskor a csomagolás vagy a termék láthatóan sérült, a futárszolgálat köteles a terméket díjmentesen visszavenni. Ebben az esetben jegyzőkönyvet kell írni az esetről, és jelezni mindezt az info@felujitottpc.hu címen. Az átvételt követően észlelt sérülésekért a futárszolgálat nem vállal felelősséget.

A 24 órás kiszállítást csak abban az esetben tudjuk teljesíteni, amennyiben:

  • a megrendelt termék raktáron van
  • a megrendelés visszaigazolása a megrendelés napján legkésőbb 15:00-ig megtörténik
  • a megrendelés munkanapon történik és az azt követő nap is munkanap

A megrendelés kiszállításának határideje 2-6 munkanap.

Ügyfélszolgálatunk szívesen ad tájékoztatást a rendelés állapotáról a következő elérhetőségek egyikén:

Tel.: +36 70 557 7047
E-mail: info@felujitottpc.hu

Kizárólag futárszolgálattal kézbesítjük a megrendeléseket. 

Készpénzes utánvét: A csomag átvételekor készpénzben fizet a futárnak. Az utánvét díjtalan.

Fizetés banki átutalással: Miután megtörtént a megrendelés, e-mailben továbbítjuk az átutaláshoz szükséges banki adatokat. Azonosítóként a rendelés számát kell megadni a közlemény rovatban. A fizetést követően postázzuk a megrendelt terméket. Erről e-mailben küldünk értesítést.

Bankkártyás fizetés: Jelenleg nincs rá lehetőség.

Panasz esetén

Minden termékre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, erről az alábbi linkre kattintva találsz tájékoztatót:

30 napos pénzvisszafizetési garancia tájékoztató

Meghibásodott terméket a következő e-mail címen lehet bejelenteni: reklamacio@felujitottpc.hu

Panasz, meghibásodás vagy reklamáció esetén töltsd ki űrlapunkat az alábbi gombra kattintva:

Reklamációs űrlap kitöltése

További kérdésed van?

Fordulj telefonos ügyfélszolgálatunkhoz, amely hétfőtől péntekig 9:00 és 16:30 között áll rendelkezésedre a +36 70 634 7047-es számon.